Mecburi Yaptığınız Günlük Alışverişlerinizden Para Kazanmak İster Misiniz?

Lütfen ön yargılı olmayıp ve yazımızı sonuna kadar okuyunuz.


İşimizi size kısaca anlatmak istiyoruz, bunun için de
birkaç sorumuz olacak.


İlk olarak;
-          Arabanız var mı?
-          Çevrenizde veya ailenizde arabası olan birisi var mı?
-          Peki, kullandığınız akaryakıttan (Benzin, Dizel veya LPG fark etmez indirim almak ister misiniz?
Nasıl mı olacak? Çok kolay!
Tüm Benzin, Dizel ve LPG ürünlerinde üye işyerlerimiz üzerinden, alışveriş yaparak indirim elde edebilirsiniz.
Bunun için üye olmanız yeterli. Sizin talebiniz doğrultusunda adınıza tanımlanacak ilgili üye işyerinin akaryakıt kartını adresinize gönderiyoruz ve elinize ulaştığında kullanıma hazır. Her seferinde yeni bir kart sipariş etmenize gerek yok. Doldurulabilir akaryakıt kartı olduğundan şirket ofisine tek bir telefon etmeniz veya e-posta göndermeniz yeterli olacak.
İkinci olarak;
-          Hiç bugüne kadar Online alışveriş yaptınız mı?
-          Peki, FİRMAMIZ üzerinden Online olarak tüm sektörlerde hızlı ve güvenli alışveriş yapabileceğinizi biliyor muydunuz?
Evet, yanlış okumadınız hem de tüm sektörlerde. İster market alışverişiniz, hazır giyim veya ayakkabı olsun, isterse kozmetik, elektronik veya seyahat (uçak biletiniz de dahil) olsun. Firmamız üzerinden Online olarak yapacağınız her alışverişten gelir elde edersiniz. Hızlı, kolay ve güvenli.
Peki online alışverişi nasıl yapacaksınız?
Firmamıza üye olduktan sonra web sayfası üzerinden kullanıcı bilgileriniz ile oturum açın. Şahsınıza tanımlanmış üye portalında bulunan Online Alışveriş kısmından ilgili sektörü seçtikten sonra alışveriş yapacağınız mağazanın linkine tıklayın ve avantajlı alışverişlerin keyfini sürün.
Lütfen unutmayın; Online alışverişlerde ilgili mağazanın FİRMAMIZ kimliğinizi tanıması için kendi kullanıcı bilgileriniz ile FİRMAMIZ üye portalınızdan ilgili mağaza linkine giriş yapmanız gerekmektedir.

Üçüncü  olarak;
-       Sağlık Sigortası, Konut Sigortası, Trafik Sigortası, İşyeri Sigortası, Bireysel Emeklilik, DASK ve Kaskonuzu FİRMAMIZ üzerinden yaptırarak avantajlı fiyat, uygun koşullar ve ayrıca indirim alabileceğinizi biliyor muydunuz?
Son olarak;
-        Firmamızın çok yakında hayata geçirmeyi planladığı kredi kartı ile hem güvenli alışveriş yapıp hemde yaptığınız alışverişlerden para kazanabileceksiniz.Kredi kartı hayata geçtiği zaman firmamızın anlaştığı hem yerel hemde tüm TÜRKİYE' de faaliyet gösteren mağaza ve marketlerden alışveriş yapabileceksiniz ve alışverişlerinizden para kazana bileceksiniz ayrıca kredi kartı çıktığında akaryakıt kartlarına bağlı olmaksızın kart yanımda yok yada sizde kartı olan akaryakıt istasyonunu aramaya gerek kalmadan akaryakıt alışverişi yapabileceksiniz.





Bu nasıl mı oluyor?

Aslında bu gayet basit. Firmamız hem bankalarla anlaşmalı, hem de birçok alışveriş merkezi ile. Alışveriş merkezleri Firmamıza bir indirim uyguluyor. Siz, güvenilir bankaların aracı olduğu bu kartlar ile (kredi kartı ya da debit card) normal alışverişlerinizi yapıyorsunuz. Alışveriş merkezinden ödeme yaptığınız da anında sistemde sizin panelinize bu alışverişiniz yansıyor ve puan kazanıyorsunuz. Sadece bununla da sınırlı değil. Çevrenizdeki kişileri bu işe davet ettiğinizde, onlara da aynı haklar tanınıyor.

GÜVENİLİR Mİ?

Biliyorum ki, aklınıza üye olurken binlerce lira para alan Firmalar gelecek. Daha önce böyle kart sistemleri vardı diyeceksiniz. Ancak kaçırdığınız bir nokta var ki, sistemimiz hem ücretsiz, hem de bankalarla direkt anlaşmalı. Yani risk yok. Firmamız yalnızca bankalar, alışveriş merkezleri ve sizin aranızda bir aracı durumunda ve bu alışveriş merkezlerinin uyguladığı indirimlerden belirli bir pay veriyor. A alışveriş merkezi sisteme alışveriş başına %10 indirim uygulamışsa, %2 normal alışverişinizde, %2 ekibinizin alışverişinden para kazandırması şirket için de güvenilir, sizin açınızdan da…

Peki Ne Kadar Kazanabilirim?

İşte akıllardaki en önemli soru… Elbette ücretsiz girdiğim bu sistemden ne kadar kazanabilirim ki diyeceksiniz. Şimdi mini bir hesap yapalım… Herkes yakıt, alışveriş derken aylık en az 250TL’lik alışveriş yapar öyle değil mi? Hatta birçoğumuz sadece alışverişte daha fazla harcama yaparız ancak ne kadar güvenilir olduğunu ve rakamların ne kadar gerçek olduğunu görün diye limiti 250TL gibi küçük bir alışveriş miktarı olarak hesaplayalım… Sisteme 10 kişiyi kaydettiğinizi düşünün. Böyle bir sistem için çevrenizde 10 kişi bulmak hiç de zor olmayacaktır. Bu 10 kişi de 10’ar kişi bulacak ve her 10 kişi de 10ar kişi bulacaktır. Yani sisteme dâhil ettiğiniz herkese sadece 10 arkadaşınız bu sisteme davet etmesini söyleyeceksiniz… Sistem 4 kademeden para kazandırır. Yani sizin üyenizin üyesinin üyesi bile size para kazandıracaktır. Herkesin 10 üye yapması ve aylık 250TLlik alışverişini bu kart ile yapması durumunda 1. kademeden %0.25=6.25TL, 2. kademeden 62.50 TL, 3. kademeden 625TL ve 4. kademeden 6250TL kazanırsınız. Bu durumda aylık geliriniz=6.944TL olur. Evet, sadece 10 kişi bulacak ve bu 10 kişiye de 10 kişi bulmasını söyleyeceksiniz. Sonrası sadece günlük alışverişinizi standart kartlarınızla değil bu kartla yapmak. Sadece bununla da sınırlı değil. Ayrıca sistemden kariyer bonusları da alırsınız. Az önceki belirtilen hesaba göre kariyer bonusu 5. basamaktasınız ve bunun ödülü + 2700TLdir. Bu durumda toplam aylık geliriniz= 9.644TL olur. Sistemin kazançları bitmiyor. Sistemin hisse değer artışlarından bile ekip büyüklüğünüze göre kazanabileceksiniz. Tek yapmanız gereken, aşağıdaki formu doldurmak. Sonrasında 24 saat içinde mail adresinize bir onay maili göndereceğiz. Bu onay mailini tıkladıktan sonra üyeliğiniz için kesin üye kayıt sayfanız açılacak ve kesin kayıt formunu doldurarak işe ilk adımı atacaksınız. Üyeliğiniz onaylandıktan sonra paneliniz aracılığı ile ister şahıs üye, ister tüzel üye kaydedecek ve yukardaki hesaptaki gibi kazançlara ulaşabileceksiniz.

YUKARIDA YAPTIĞIMIZ HESABI GÖRSELLERLE SÜSLEYELİM
shopex plan


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ersağ Ek Gelir

Ek İş Arıyorum